Mødebooker søges til forsikringsteam på Costa del Sol

Drømmer du om en karriere inden for forsikringsbranchen? Og vil du gerne være en del af en international virksomhed i fremdrift? Så bør du søge jobbet som mødebooker til vores forsikringsteam i Málaga.

 

Som mødebooker hos Webhelp El Pinillo får du styrket dine kompetencer inden for forsikring, salg og kundekontakt. Du kommer til at repræsentere Danmarks førende forsikringsselskab. Med stillingen følger desuden en attraktiv lønpakke, hvor du får en grundløn på 1700 € samt bonus uden loft.

 

Din arbejdsopgave bliver at booke forsikringsmøder på vegne af danske assurandører. Det vil sige, at du har den første kontakt med potentielle kunder, hvor du afdækker deres behov og lægger mødet direkte ind i sælgerens kalender. Assurandøren står selv for forsikringssalget, så din opgave bliver at tilbyde et møde mellem assurandør og kunde, og da du booker møder for Danmarks førende forsikringsselskab, har du gode argumenter på hånden.

 

Forsikring handler om at skabe værdi og tryghed, og det er afgørende med høj kundetilfredshed. Du er derfor kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og går op i at give kunderne en behagelig samtale. Derudover ser vi gerne, at du er salgsorienteret og trives med opsøgende salgsarbejde. Du får grundig oplæring i salgsteknikker og fagkundskab til forsikring, så hvis du har gåpåmod og ønsker et fuldtidsjob, behøver du ikke at have erfaring inden for branchen.

 

Du får din hverdag på Webhelp El Pinillo (Tidligere Infonordic), der har eksisteret siden 2002. I dag er vi en international virksomhed, og kunderne store kendte brands. Kontoret ligger i Benalmádena-Malaga, og som vores nye kollega vil du opleve et professionelt arbejdsmiljø med plads til et godt sammenhold og sociale aktiviteter.

 

Du får:

  • Gode indtjeningsmuligheder med en grundløn på 1700 € + bonusordning
  • Spansk kontrakt med sygesikring
  • Grundig oplæring i salgsteknikker og fagkundskab
  • Medarbejderfordele som gratis frokostordning og spanskundervisning
  • Fantastiske kollegaer med vindermentalitet

 

Om dig:

  • Du er en god og stabil kollega
  • Du er selvstændig og drives af resultater
  • Du kan dansk på forretningsniveau
  • Du har erfaring med IT
  • Du er passioneret omkring dit job

 

Er det dig, vi mangler?

Hvis du gerne vil være en del af vores forsikringsteam i Málaga, så send dit CV hurtigst muligt, da vi har løbende jobsamtaler. Du får et godt kendskab til forsikringsbranchen, der kan være springbrættet i din videre karriere.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til HR-afdelingen på tlf. +45 46 94 97 00.

 

Hvis du er interesseret i jobbet, så klik her:

[php snippet=2]