Vi søger nye medarbejdere


Infonordic som arbejdsplads
Bo i Spanien


Sælger med interesse i motorkøretøjer søges

Er du sælger med stort S? Og drømmer du om en hverdag med salg for en stor dansk motororganisation? Så har vi det helt rigtige job til dig på Costa del Sol.

 

Som en del af vores nye salgsteam kommer du til at repræsentere Danmarks største interesseorganisation for bilejere – FDM. Du får mulighed for at styrke dine salgskompetencer, skrive et fedt projekt på CV’et, og med bopæl i Malaga venter oplevelserne lige udenfor døren.

 

Arbejdsopgaven er nysalg af medlemskaber til FDM, hvor der er fokus på at gøre det lettere, billigere og mere trygt for medlemmerne at være bilister. En vigtig del af jobbet som sælger er at kunne behovsafdække potentielle kunder og vurdere, hvad der kan skabe værdi for dem med et FDM-medlemskab. Din evne til at lukke salget er afgørende for din succes i jobbet sammen med dit store overblik over muligheder for sammensætning af medlemskaber og tilkøb.

 

Du får din hverdag på Infonordic, der har eksisteret siden 2002. I dag er vi en international virksomhed, og kunderne store kendte brands. Kontoret ligger i Torremolinos, og som vores nye kollega vil du opleve et professionelt arbejdsmiljø med plads til et godt sammenhold og sociale aktiviteter.

 

Du får:

 • Gode indtjeningsmuligheder
 • Spansk kontrakt med sygesikring
 • Udvikling gennem grundig oplæring og løbende coaching
 • Personalegoder som gratis frokostordning og spanskundervisning
 • Fantastiske kollegaer med vindermentalitet

 

Om dig:

 • Du er veltalende og din argumentationsevne er over middel
 • Du vil hellere lukke salget end at rådgive
 • Du er konkurrencemenneske
 • Du kan dansk på forretningsniveau

 

Vi afholder jobsamtaler løbende, så send allerede dit CV i dag, og bliv en del af en ambitiøs virksomhed.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303 eller skrive til os på job@infonordic.com.

 

 

Hvis du er interesseret i jobbet, så klik her:


Mødebooker søges til forsikringsteam på Costa del Sol

Drømmer du om en karriere inden for forsikringsbranchen? Og vil du gerne være en del af en international virksomhed i fremdrift? Så bør du søge jobbet som mødebooker til vores forsikringsteam i Málaga.

 

Som mødebooker hos Infonordic får du styrket dine kompetencer inden for forsikring, salg og kundekontakt. Du får grundig oplæring i salgsteknikker og fagkundskab til forsikring, så hvis du har gåpåmod og ønsker et fuldtidsjob, behøver du ikke at have erfaring inden for branchen.

 

Din arbejdsopgave bliver at booke forsikringsmøder på vegne af danske assurandører. Det vil sige, at du har den første kontakt med potentielle kunder, hvor du afdækker deres behov og lægger mødet direkte ind i sælgerens kalender. Assurandøren står selv for forsikringssalget, så din opgave bliver at tilbyde et møde mellem assurandør og kunde, og da du booker møder for Danmarks førende forsikringsselskab, har du gode argumenter på hånden.

 

Forsikring handler om at skabe værdi og tryghed, og det er afgørende med høj kundetilfredshed. Du er derfor kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og går op i at give kunderne en behagelig samtale. Derudover ser vi gerne, at du er salgsorienteret og trives med opsøgende salgsarbejde. Motiveres du af, at dine gode resultater ses på lønsedlen, har du den rette profil.

 

Du får din hverdag på Infonordic, der har eksisteret siden 2002. I dag er vi en international virksomhed, og  kunderne store kendte brands. Kontoret ligger i Torremolinos, og som vores nye kollega vil du opleve et professionelt arbejdsmiljø med plads til et godt sammenhold og sociale aktiviteter.

 

Du får:

 • Gode indtjeningsmuligheder
 • Fast kontrakt med spansk sygesikring
 • Grundig oplæring i salgsteknikker og fagkundskab
 • Medarbejderfordele som gratis frokostordning og spanskundervisning
 • Fantastiske kollegaer med vindermentalitet

 

Om dig:

 • Du er en god og stabil kollega
 • Du er selvstændig og drives af resultater
 • Du kan dansk på forretningsniveau
 • Du har erfaring med IT
 • Du er passioneret omkring dit job

 

Er det dig, vi mangler?

Søg allerede i dag, og bliv en del af en ambitiøs virksomhed, hvor vi løfter i flok. Du får et godt kendskab til forsikringsbranchen, der kan være springbrættet i din videre karriere.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive til os på job@infonordic.com eller ringe til Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.

 

Hvis du er interesseret i jobbet, så klik her:


Salgskonsulent med rejsefeber søges

Drives du af salg og bonusordning uden loft? Og drømmer du om en tilværelse på Costa del Sol? Så har vi det helt rigtige job til dig!

 

Vi søger topmotiverede danske salgskonsulenter, der er klar på en sælgerudfordring. Hos Infonordic kommer du til at arbejde med kendte nordiske brands. Tempoet er højt, oplæringen grundig og personalegoderne mange. Vores topperformere tjener 4000 € udover deres faste grundløn – skal du være den næste? Erfaring er et plus, men den helt rigtige personprofil er vigtigst.

 

Vi har brug for ildsjæle, der trives med, at telefonen er det vigtigste arbejdsredskab. Som kommende salgskonsulent hos Infonordic er du stabil og får et kick af at sælge. Arbejdet består i at ringe til privatpersoner, udarbejde tilbud og lukke salget. Det vil sige, at du får ansvaret fra start til slut med enten inbound eller outbound salg. Du vil komme til at arbejde inden for TV-distribution.

 

Infonordic er en veletableret telemarketingvirksomhed beliggende i Málaga. Vi har eksisteret siden 2002, og vores ordentlige arbejdsforhold har sikret en stabil fremgang lige siden. Vores kontor på 600 m2 med aircondition rummer vindermentalitet, lattermilde kollegaer mellem 20-60 år og kaffe på kanden, kun et øjeblik fra togstationen.

 

Du får:

 • Spansk kontrakt med sygesikring
 • Fast grundløn
 • Bonusordning uden loft
 • Grundig oplæring
 • Gratis dansk frokost hver dag
 • Gratis spanskundervisning
 • Kollegaer med vindermentalitet

 

Om dig:

 • Du har kendskab til IT
 • Du kan dansk på forretningsniveau
 • Du er passioneret omkring dit job
 • Du er selvstændig og drives af resultater

 

Søg allerede i dag, og bliv en del af vores vinderteam. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive til os på job@infonordic.com eller ringe på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.

 

Hvis du er interesseret i jobbet, så klik her:

Mødebooker med interesse i motorkøretøjer søges

Er du en dygtig sælger, men træt af kold kanvas? Og kan du lide at yde en god service? Så har vi det helt rette projekt for dig i Malaga, Spanien.

 

Som mødebooker på dette team kommer du til at repræsentere Danmarks største interesseorganisation for bilejere – FDM. Her har du til opgave at ringe ud for at værne om eksisterende medlemmer og sikre mersalg gennem booking af møder. Nøgleordet er den oplevelse, du giver medlemmerne, mens du bliver målt på dine resultater.

 

Din arbejdsopgave bliver at booke forsikringsmøder til eksisterende medlemmer på vegne af FDMs assurandører. Det betyder, at dit opkald ses som en ekstra service af medlemmerne, der oftest er positive overfor booking af et møde. Du får ansvar for den indledende kontakt og booking direkte i assurandørens kalenderen, mens assurandøren står for selve salget.

 

Forsikring handler om tryghed, og det er afgørende for FDM med en høj medlemstilfredshed. For at få succes i jobbet, skal du derfor være kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og gå op i at yde en god service overfor medlemmerne. Vi ser gerne, at du både er service- og salgsorienteret, og hvis du har erfaring med salg via telefonen, er det en fordel.

 

Du får:

 • Gode indtjeningsmuligheder
 • Spansk kontrakt med sygesikring
 • Udvikling gennem grundig oplæring og løbende coaching
 • Personalegoder som gratis frokostordning og spanskundervisning
 • Fantastiske kollegaer med vindermentalitet

 

Om dig:

 • Du er en god og stabil kollega
 • Du er veltalende og positiv
 • Du har tidligere arbejdet med salg via telefonen
 • Du kan dansk på forretningsniveau

 

Vi har få pladser på dette team og afholder jobsamtaler løbende. Vent derfor ikke med at søge, hvis du vil i betragtning til jobbet.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303 eller skrive til os på job@infonordic.com.

 

Hvis du er interesseret i jobbet, så klik her:

Møtebooker søkes til forsikringsteam på Costa del Sol

Drømmer du om en karriere innen forsikringsbransjen? Og ønsker du å bli en del av en internasjonal virksomhet i vekst? Da bør du søke jobb som møtebooker til vårt norske team i Málaga.

 

Din arbeidsdag vil være hos Infonordic som har eksistert siden 2002, og i dag er en del av et internasjonalt selskap. Våre kunder er store, kjente firmaer. Infonordic sitt kontor holder til i Torremolinos, og som vår nye kollega, vil du få et profesjonelt arbeidsmiljø, et godt samhold med gode kollegaer i tillegg til mange sosiale aktiviteter.

 

Din arbeidsoppgave blir å booke B2B møter for forsikringsagenter i Norge. Som møtebooker har du den første kontakten med den potensielle nye bedriftskunden, hvor du kartlegger bedriftens behov og deretter legger møtet direkte inn i forsikringsagentens kalender. Forsikringsagenten står selv for salget, så din oppgave blir å tilby et møte mellom agenten og potensiell kunde. Som ansatt hos Infonordic booker du møter for et av Nordens ledende forsikringsselskaper, og har derfor gode argumenter for hånden.

 

Forsikring handler om å skape verdi og trygghet, og det er avgjørende med høy kundetilfredshet. Du er derfor kvalitetsbevisst, tillitsvekkende og går inn for å gi kundene en behagelig samtale. Utover det, ser vi gjerne at du er salgsorientert og trives med oppsøkende salgsarbeid. Det er også en fordel om du motiveres av at din gode innsats synes på lønnsslippen.

 

Du får:
• Gode inntjeningsmuligheter
• Spansk kontrakt med alle rettigheter etter spansk lov
• Medarbeiderfordeler som bl.a. gratis lunsjordning og spanskundervisning
• Fantastiske kollegaer med vinner mentalitet

 

Om deg:
• Du er en god og stabil kollega
• Du har gode norsk kunnskaper
• Du er selvstendig og drives av gode resultater
• Du har erfaring med data
• Du er opptatt av jobben din

 

Er det deg vi mangler?
Søk allerede i dag, og bli en del av en voksende virksomhet hvor alle jobber mot samme mål. Du får et godt kjennskap til forsikringsbransjen, noe som kan være springbrett til en videre karriere.

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å skrive til oss på job@infonordic.com eller ringe Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.

 

Dersom dette høres interessant ut, så klikk her:    


B2B Sales Agent – specialized in Lead Generation and Market Analysis

Are you driven by results? And are you dreaming about a career opportunity within sales, IT and lead generation? Then we have the perfect job for you.

 

If you want to be part of a new international team in an energetic environment consisting of 12 different languages, this is your chance. You will become part of Infonordic, where you will receive ongoing training in sales and marketing techniques of your certified sales coach.

 

You are going to handle technical B2B calls within IT and sales. Here you’ll build and maintain your own customer database through research and ongoing contact. As a person, we expect that you are committed and interested in selling and that you are comfortable with the phone and computer being your most important tools. Your spoken and written language should be fluent in your mother tongue. It will be an advantage, if you have experience from a similar position.

 

Infonordic is part of the Runway Group. Runway is an international BPO company driven by serving our international business clients. Our call center department is the largest provider of customer contact services in Scandinavian languages outside Nordic countries. Among our clients, we have several large Nordic and Global companies. In total, we are almost 1000 well-educated, talented and friendly employees in 9 branch offices in 6 countries working together. You will be based in Malaga.

 

You’ll get:

 • Spanish contract with its beneficial goods
 • Fixed base salary and bonus scheme
 • Professional challenges and a career opportunity within B2B sales
 • A modern working environment
 • Free trips around Spain
 • Free lunch every day
 • Colleagues with winning mentality

 

About you:

 • You are fluent in English
 • You have native level within an European language
 • You have IT technical knowledge and are used to work with Microsoft Office including Excel, and Google
 • You have experience in lead generation and market analysis & research
 • You have experience in B2B tele sales
 • You have experience from a IT provider
 • You are result oriented and proactive
 • You are structured and have a motivational work ethic
 • You are passionate about your job

 

We’ll have ongoing interviews. Therefore, if you want to be part of our winning team, send your CV as soon as possible.

 

If you want to apply for the job, click here:

 

* By applying this job, you agree that the data provided is registered in the file Infonordic job database. In accordance with the Organic Law of Protection of Personal Data 15/1999, we inform you that your personal data provided now and onwards will be incorporated into a file which is responsibility of Infonordic S.L for recruitment and labor processes. This data might be transferred to third parties that the company considers appropriate, being the purpose of the transfer the correct performance of the company’s business. We hereby inform you of the option of exercising your rights of access, correction, cancellation and specification, under the terms set out in the legislation in force, the said rights to be exercised by contacting us in writing at the address Infonordic SLU Decano Antonio Zedano 3 Nave 6 29620 Torremolinos, Malaga, Spain.