Infonordic er et spansk firma, med mange kunder i Norden. Derfor er mange af dine kollegaer også fra Danmark, Norge eller Sverige.

Vi har en gennemgående skandinavisk ”ånd” i firmaet, hvor vi gør meget for, at der er et godt sammenhold blandt medarbejderne. Vi har blandt andet gratis fælles udflugter for hele firmaet rundt i Spanien, og mange andre arrangementer fordelt over hele året.

At vi opererer primært i Norden gør også, at vi holder fri når vores kunder holder fri. Derfor følger vi de danske helligdage, hvilket er en stor fordel, hvis du skal have venner eller familie på besøg – eller selv vil en tur til det kolde Nord.

Hos Infonordic er du sikret efter de spanske regler og krav til arbejdskontrakter, der giver dig mulighed for sygesikring, a-kasse og pension – hvilket det ikke er alle firmaer i Spanien der overholder.

Før du starter med dine arbejdsopgaver hos os, gør vi meget ud af, at du føler dig velforberedt og godt tilpas.

At arbejde pr. telefon er en disciplin og et håndværk der skal læres – derfor får du hos os en grundig oplæring og træning før du arbejder på egen hånd. Desuden vil du løbende modtage coaching, gode råd og vejledning til hvordan du kan gøre dit arbejde endnu bedre.

Når du første gang skal flytte og arbejde i et nyt land, er der mange spørgsmål der melder sig, og ikke alting er som det ”plejer” – men hos os er du i trygge hænder.

Vi har meget stor erfaring med at få vores kollegaer indkørt og hjulpet på plads i det spanske, hvor ikke alting fungerer i det tempo du er vant til hjemmefra – så du er altid velkommen til at spørge om gode råd eller få vejledning i hvordan de forskellige systemer i Spanien fungerer.

For at du kan blive bedst muligt integreret, tilbyder vi desuden gratis spanskundervisning, da størstedelen af kommunikationen uden for arbejdspladsen med myndigheder, banker, skoler osv primært foregår på Spansk.

Desuden kan du nyde godt af vores gratis frugt- og frokostordning – og til frokost få lidt minder hjemmefra – rugbrød – der ellers kan være vanskeligt at finde i butikkerne.

Vores hyggelige lokaler ligger i Torremolinos, godt 15 km fra Málaga, med gode transportmuligheder til hele kysten. Vi ligger 300 meter fra togstationen, og tæt på motor- og omfartsveje hvis du kommer i bil. Desuden er der kun godt 10 kilometer til den centrale lufthavn på Sydkysten, Málaga Aeropuerto Pablo Ruiz Picasso – Málagas lufthavn.

Maria gennemfører interviews
job-arbeidsplads-2
job-arbeidsplads-3
job-arbeidsplads-4