Mere end 15 års erfaring

Webhelp El Pinillo (Tidligere Infonordic) blev grundlagt i 2002, hvor vi startede som den første dansktalende salgsvirksomhed på Costa del Sol. VI er sidenhen blevet en international virksomhed med omkring 100 medarbejdere, med to kontorer i Torremolinos-Malaga, hvorfra vi udfører opgaver inden for mødebooking, salg, interview og leadgenerering. Vores medarbejdere repræsenterer kendte europæiske brands, og vi sidder i dag over 10 forskellige nationaliteter, der gennemfører mere end 3.000.000 opkald om året.

 

I 2015 blev vi en del af Runway Group, der også arbejder inden for Business Process Outsourcing (BPO). Runway består af mere end 1000 medarbejdere og har kontorer i seks lande rundt om i Europa. Runway har stor erfaring inden for kundeservice, mens vi har stor erfaring med salg. Sammen udgør vi et formidabelt team, der kan tilbyde outsourcing-tjenester, som er individuelt tilpasset for hver kundes specifikke behov og krav. Læs mere om Runway

 

En del af Webhelp Group

Runway Group har slået sig sammen med den globale markedsleder Webhelp. Webhelp er en global outsourcer af forretningsprocesser (BPO), som specialiserer sig i kundeservice og betalingshåndtering samt salgs- og marketingtjenester på tværs af talemæssige, sociale og digitale kanaler. Webhelp har kontorer i over 30 lande og har omkring 50.000 medarbejdere.

 

Overtagelsen er en del af Webhelps strategi for aktivt at forfølge geografisk udvidelse samt forstærke deres sektorrelevante specialviden og vil give Webhelp mulighed for at tilbyde kunder tjenester fra fire nye lande, som hver især har stærke flersproglige kapaciteter. Læs mere på Webhelps website.

 

Du kan følge os på de sociale medier under navnet Webhelp Spain, som en del af alle Webhelp-kontorer i Spanien.

Job i Spanien

Webhelp El Pinillo er ikke en arbejdsplads som alle andre. Vi er beliggende i Sydspanien og er en spansk virksomhed med danske rødder. Som medarbejder er du på spansk kontrakt og sikret efter spanske regler, der giver dig mulighed for sygesikring, a-kasse og pension.

 

Det kan føles som et stort spring at flytte til et andet land, og derfor hjælper vi på bedste vis ved at tilbyde hjælp i forhold til at blive registreret i det spanske system. Ligesom vi sætter alle nye medarbejdere ind i, hvordan man finder bolig og andre praktiske spørgsmål, der kan være.

 

Derudover er vores medarbejdere med til at gøre Infonordic til en helt særlig arbejdsplads. De har skabt en fantastisk virksomhedskukltur med et godt sammenhold, hvor man altid hjælper og støtter op om hinanden. Og så møder de ind hver dag for at gøre en forskel for vores kunder.