Reference telesalg

Væksten kommer via stærk ekstern samarbejdspartner

Vækst er essentielt for en virksomhed i et stærkt konkurrencepræget marked. Derfor er det ofte en af de vigtigste grunde til at man outsourcer salgs- og kundeopgaver til et call center. Det er vigtigt, at man både finder et professionelt call center, men samtidig er en af motivationsfaktorerne imidlertid ofte også, at det skal være rentabelt, og effektivt i en fart. Det har tv udbyderen Boxer TV gjort. Nu på vej ind i det 6. år, i et tæt samarbejde med Infonordic på den spanske solkyst.

”Vi blev henvist til Infonordic i Torremolinos, og det har vi bestemt ikke fortrudt”, siger salgschef hos Boxer TV, Mikkel Dresler. ”Vi har vækstet ud over al forventning, og betragter Infonordic og deres fantastiske Boxer TV salgsagenter, som en integreret del af vores virksomhed. Vi har ofte salgsmøder via video, og er der ofte på lokationen rent fysisk, og vi kan ikke være mere tilfredse, når teamet på solkysten gang på gang sprænger alle salgstal”.

”Vi ville gerne vækste, men uden at afgive ressourcer internt hos Boxer TV, og via Infonordic er det lykkedes, og det er vi fantastisk glade for”, siger salgschef Mikkel Dresler”. ”Med vores dansk-spanske samarbejdspartner har vi både fået en enorm vækst, men også fleksibilitet i vores hverdag, hvor Infonordic hurtigt og effektivt kan sætte nye kræfter på, når det er ønsket”. ”Vi oplever Infonordic som en meget professionel virksomhed, og med medarbejdere som er meget entusiastiske i forhold til de opgaver vi hos Boxer giver dem. Netop det, at medarbejderne er der i et fremmed land af egen fri vilje, gør at de, mens de er der, er særdeles professionelle, energiske og engagerede. De VIL det der”, fortsætter salgschef Mikkel Dresler, Boxer TV.

”En af vores største bekymringer var det dårlige renommé mange call centre på solkysten har- og har haft, igennem mange år. Vi ønsker ordentlige forhold for medarbejderne hos vores samarbejdspartner. Der skal betales skat, laves arbejdskontrakter, og lønnen skal udbetales til tiden. Det gør den hos Infonordic. Det giver glade medarbejdere, og dermed et godt salg. Og netop denne professionelle indstilling hos Infonordic og deres medarbejdere, er en kraftig medvirkning til at vi fornylig har fornyet vores aftale”, siger Mikkel Dresler.

”Vi har fast tilbagevendende kampagner, men har også ofte kampagner som sigter på en bestemt målgruppe, og de opgaver kunne vi ikke løse selv, på den korte bane”. Her er det et kæmpe plus, at Infonordic med sin store medarbejderstab, kan allokere flere ressourcer, når det er påkrævet”, forklarer han.

Mikkel Dresler siger endvidere -”Vi har fået stærke personlige relationer til medarbejderne hos Infonordic, og det betyder meget for os. Infonordics professionalisme, og nu to kontorer i Spanien, gør at vi føler os i trygge hænder. Vi ønskede lige netop dette – og vi har fået det. Sammen vil vi fortsætte med at sætte nye salgsrekorder og nye mål, i et stærk konkurrencepræget marked.”

Tæt kontakt

Mikkel Dresler føler at medarbejderne hos Infonordic i Spanien er glade for at sælge Boxer TV løsninger, og via den meget tætte kontakt der er mellem de to firmaer, har man opnået et samarbejde, som er stort set lige så tæt, som sad salgsagenterne i København, og ikke som nu, i Torremolinos.

”Vores mål med at finde et call center der kunne løfte opgaven, nemlig både at vækste kraftigt, og samtidig frigive ressourcer, er til fulde opnået”, siger salgschef Mikkel Dresler. ”Vi er i tæt kontakt med vores solide samarbejdspartner, faktisk på en daglig basis. Vi lever af tilfredse tv kunder. Det ved enhver medarbejder hos Infonordic der arbejder med vores opgave og det giver den entusiasme og ejerskab hos hver enkelt salgsagent. Derfor er vores vækst som den er, og det er vi glade for.

 

Din nordiske partner!

Infonordic tilbyder dataindsamling, salgs- og marketing kampagner, mødebooking, seminarinvitationer, inkasso, kendskabsanalyser, kundetilfredshedsundersøgelser, rekruttering til kundepaneler og fokusgrupper, e-mail permission kampagner m.m.

Infonordic har kontorer i Spanien, Torremolinos (Málaga), hvor der p.t. sider omkring 100 medarbejdere. I 2015 blev Infonordic en del af det norskejede Runway, med over 1000 medarbejdere.